Wie is PA-4All ?

Mijn verhaal is pure passie voor mijn vak!

Een idee is geboren

Tijdens mijn ad-interim projecten en vaste aanstellingen heb ik brede ervaring opgebouwd door up-to-date kennis van verschillende markten. Zowel bij de overheid, in de zorg alsook bij commerciële bedrijven. Van zelfstandige projecten tot secretariële opdrachten, van interne tot externe werkzaamheden en van governance tot ICT.

Dienstverlening is en blijft mensenwerk

... waarbij persoonlijk contact belangrijk is. Een klein bedrijf met korte lijnen dat snel kan schakelen, wordt door opdrachtgevers als erg prettig ervaren. Voor mij is het daarom belangrijk dat u weet met wie u te maken heeft als u PA-4All inschakelt voor uw projecten en/of diensten. In een persoonlijk gesprek - en daar neem ik graag de tijd voor – ervaart u wie er tegenover u aan de tafel zit. Dat begint bij het eerste kennismakingsgesprek, waarbij ik u informeer over mijn achtergrond en ervaring, om vervolgens uw vraag te bespreken. Op basis hiervan bespreken we gezamenlijk wat ik kan toevoegen omtrent uw situatie.

Waarom PA-4All?

PA-4All is uw adres voor professionele diensten door jarenlange ervaring betreffende projecten, management en directiesecretariaten.